Välkommen till Axami underhåll.

En hård global konkurrens ställer högre krav på effektivitet och en produktion fri från driftstörningar. Ett effektivt och produktivt underhåll är avgörande för en produktionssäker process.Enkelt att använda – Styrs även direkt från mobilen

Flexibel miljö – Mer möjligheter

Underhåll

Att lägga stor tyngd på ett väldigt enkelt och övergripande underhållssystem har varit en viktig del för oss på Axami. Vi ser överallt hur behovet för underhåll ökar runt om i vår vardag. Vi satsar på är att utveckla ett enkelt men kraftfullt system för våra kunder. Att ge kunden verktyget för att underlätta många aspekter på företaget.

Fungerar ej filmerna? Tryck här

Återrapportera Underhåll

Gör Arbetsorder

Skapa Underhåll

Tre starka sidor med Axami underhåll

Med Axami’s unika kompatibilitet har ni alltid full kontroll på allt underhåll. Ni kan välja att använda Axami underhåll på mobilen, surfplattan eller på datorn.

Axami underhåll har utvecklats från grunden upp där vi haft enkelhet som fokus. Underhållssystemet är enkelt att använda och kraftfullt för er som vill göra mycket.

Under en lång period har vi arbetat nära med våra kunder för ge bästa möjliga support. Vi ger personlig support när det behövs och hjälper kunden i detalj.