Välkommen till Axami underhåll.

En hård global konkurrens ställer högre krav på effektivitet och en produktion fri från driftstörningar. Ett effektivt och produktivt underhåll är avgörande för en produktionssäker process.Enkelt att använda – Styrs även direkt från mobilen

Flexibel miljö – Mer möjligheter

Transport

Oj! Nu blev jag stoppad i en flygande inspektion!

Du får säkert kalla fötter av detta, men med Axami’s underhållssystem vet du vad som behöver underhållas, som till exempel service, besiktning med mera.

Håll koll på däckbyte och reparationer med mera på dina fordon.

Fungerar ej filmerna? Tryck här

Gör felanmälan

Gör arbetsorder

Mer filmer kommer

Med Axami Systems

 Vi köpte systemet 2007 och har har alla lastbilar och bilar inne i systemet. Vi har besiktningar, alkoholåskontroller m.m. inne i systemet. Alla reparationer läggs in i systemet på både egna bilar och externa, vilket vi får fakturaunderlag från systemet. Alla reservdelar ligger inne i systemet och tages ut på reparationerna. Vi får full kontroll över kostnaderna på bilarna.

Tre starka sidor med Axami underhåll

Med Axami’s unika kompatibilitet har ni alltid full kontroll på allt underhåll. Ni kan välja att använda Axami underhåll på mobilen, surfplattan eller på datorn.

Axami underhåll har utvecklats från grunden upp där vi haft enkelhet som fokus. Underhållssystemet är enkelt att använda och kraftfullt för er som vill göra mycket.

Under en lång period har vi arbetat nära med våra kunder för ge bästa möjliga support. Vi ger personlig support när det behövs och hjälper kunden i detalj.