Välkommen till Axami underhåll.

En hård global konkurrens ställer högre krav på effektivitet och en produktion fri från driftstörningar. Ett effektivt och produktivt underhåll är avgörande för en produktionssäker process.Enkelt att använda – Styrs även direkt från mobilen

Flexibel miljö – Mer möjligheter

Processindustri

Axami underhållssystem är anpassat för att passa processindustrin, såsom sågverk, energiverk med mera. Du kommer kunna minska stilleståndstider och enkelt kunna presentera detta i diagram.

Systemet skapar en loggbok på alla händelser som görs och reparatören kan enkelt gå in och titta i historiken på vad som gjorts på maskinen.

Fungerar ej filmerna? Tryck här

Gör felanmälan

Gör arbetsorder

Mer filmer kommer

Med Axami Systems

Vi har minimerat och optimerat reservdelslagret. Felanmälan fungerar nu som inbox för inkommande jobb. Inköpsorder ger snabbare respons än att ringa. 

Andreas, Vida Urshult

Tre starka sidor med Axami underhåll

Med Axami’s unika kompatibilitet har ni alltid full kontroll på allt underhåll. Ni kan välja att använda Axami underhåll på mobilen, surfplattan eller på datorn.

Axami underhåll har utvecklats från grunden upp där vi haft enkelhet som fokus. Underhållssystemet är enkelt att använda och kraftfullt för er som vill göra mycket.

Under en lång period har vi arbetat nära med våra kunder för ge bästa möjliga support. Vi ger personlig support när det behövs och hjälper kunden i detalj.