Välkommen till Axami underhåll.

En hård global konkurrens ställer högre krav på effektivitet och en produktion fri från driftstörningar. Ett effektivt och produktivt underhåll är avgörande för en produktionssäker process.Enkelt att använda – Styrs även direkt från mobilen

Flexibel miljö – Mer möjligheter

Om oss

Axami Systems är en modern och alert aktör som erbjuder kompetenta och flexibla underhållssystem, anpassade till många olika branscher.

Våra underhållssystem ska alltid ligga i framkant och utvecklas löpande för att säkerställa att vi erbjuder våra kunder en modern och attraktiv produkt. Vi ska känna av våra kunders behov för att ha bra framförhållning och utveckla moduler och tilläggsprogram som harmoniserar med kundens önskemål.

Microsoft är en naturlig partner i all vår utveckling.

Axami Systems AB är ett familjeföretag med målet att sonen Peter Karlsson ska ta över företaget på sikt.

Bakgrund

1988 – Grundas av Bernt Karlsson

1988 till 1998 – Fokus på administration och produktion

1998 – ISO 9000 (kvalitetssystem)

2002 till 2007 – Utbildning, projektledning samt underhåll

2008 till 2011 – Sonen Peter Karlsson driver utbildningsdelen

2010 – En större investering slår tillbaka på företaget

2012 – Bernt återvänder till företaget

2012 till 2014 – Webb- och Microsoftutveckling

2014 – Utvecklingen av underhållssystemen fortsätter

Tre starka sidor med Axami underhåll

Med Axami’s unika kompatibilitet har ni alltid full kontroll på allt underhåll. Ni kan välja att använda Axami underhåll på mobilen, surfplattan eller på datorn.

Axami underhåll har utvecklats från grunden upp där vi haft enkelhet som fokus. Underhållssystemet är enkelt att använda och kraftfullt för er som vill göra mycket.

Under en lång period har vi arbetat nära med våra kunder för ge bästa möjliga support. Vi ger personlig support när det behövs och hjälper kunden i detalj.