Välkommen till Axami underhåll.

En hård global konkurrens ställer högre krav på effektivitet och en produktion fri från driftstörningar. Ett effektivt och produktivt underhåll är avgörande för en produktionssäker process.Enkelt att använda – Styrs även direkt från mobilen

Flexibel miljö – Mer möjligheter

Industri

Axami underhållssystem är ett enkelt hjälpmedel för industrin att effektivisera sitt underhåll och tillgänglighet på maskinerna. Exempel på industrier som kör Axami är plast, metall och textilindustrin.

I Axami loggas alla jobb som gjorts på maskinerna. Istället för att springa ut och reparera kan man se historiken på maskinerna och börja se samband varför maskinerna går sönder.

Fungerar ej filmerna? Tryck här

Gör felanmälan

Gör arbetsorder

Mer filmer kommer

Med Axami Systems

Vi har kört Axami’s underhållssystem i ett antal år och är mycket nöjda. Vi använder både reparations- och underhållsrutiner på maskiner, truckar, ventilation m.m. i vårt system.

Vi jobbar även med reservdelshantering. Vi uppskattar också en mycket bra service från Axami’s support. Systemet sköts enkelt av operatörer, reparatörer och ansvariga.

Tobias, Bufab Lann

Tre starka sidor med Axami underhåll

Med Axami’s unika kompatibilitet har ni alltid full kontroll på allt underhåll. Ni kan välja att använda Axami underhåll på mobilen, surfplattan eller på datorn.

Axami underhåll har utvecklats från grunden upp där vi haft enkelhet som fokus. Underhållssystemet är enkelt att använda och kraftfullt för er som vill göra mycket.

Under en lång period har vi arbetat nära med våra kunder för ge bästa möjliga support. Vi ger personlig support när det behövs och hjälper kunden i detalj.