Välkommen till Axami underhåll.

En hård global konkurrens ställer högre krav på effektivitet och en produktion fri från driftstörningar. Ett effektivt och produktivt underhåll är avgörande för en produktionssäker process.Enkelt att använda – Styrs även direkt från mobilen

Flexibel miljö – Mer möjligheter

Avvikelserapportering

Vi har gjort det så enkelt som möjligt när det kommer till avvikelserapportering med Axami. Det ska vara både enkelt och snabbt att göra en felanmälan på plats och samtidigt skapa en arbetsorder av felanmälan. Detta görs lätt med bara ett par klick från antingen mobilen, surfplattan eller datorn.

Fungerar ej filmerna? Tryck här

Gör felanmälan

Gör arbetsorder

Mer filmer kommer snart

Tre starka sidor med Axami underhåll

Med Axami’s unika kompatibilitet har ni alltid full kontroll på allt underhåll. Ni kan välja att använda Axami underhåll på mobilen, surfplattan eller på datorn.

Axami underhåll har utvecklats från grunden upp där vi haft enkelhet som fokus. Underhållssystemet är enkelt att använda och kraftfullt för er som vill göra mycket.

Under en lång period har vi arbetat nära med våra kunder för ge bästa möjliga support. Vi ger personlig support när det behövs och hjälper kunden i detalj.